Sivut

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pähkinäinen perunalaatikko

10 kpl esim. rosamunda perunaa (jauhoisia jokatapauksessa)
2 dl kermaa
nokare voita
1 kananmuna
1 herkkukurkku
10 cm pätkä purjoa
1 kasvisliemikuutio
1 rkl öljyä
50g hasselpähkinärouhetta

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.
Valmista muusi lisäten siihen kerma,voi ja tarvittaessa
vähän suolaa.Anna muusin jäähtyä ennenkuin lisäät
siihen muut ainekset.
Pilko herkkukurkku kuutioiksi. Puhdista,pilko ja
hauduta purjot öljyssä.Murusta kasvisliemikuutio sekaan ja lisää tilkka vettä.
Lisää muusiin kananmuna,purjo,herkkukurkku ja hasselpähkinärouhe.
Jos massa on liian tiivistä niin lisää tarvittaessa kermaa.
Voitele sopivan kokoinen uunivuoka ja laita ainekset vuokaan.
Paista n. 175 asteessa kypsäksi. Kun pinta on kauniin ruskea,
niin laatikko on valmis.
Herkullista ja täyttävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti