Siellä rehvakka retiisi kaalin kohtaa. Puna poskillaan paprika innosta hohtaa. Kukkakaali kermainen huntu yllä. Purjo porkkanaa kumartaa. Tästä makuelämys alkaa: tilliä nippu,persiljaa hippu, loraus kermaa,tilkkanen soijaa. Mallamistelin herkut makoisat, salaatit niin ihanat.
Sivut
▼
tiistai 14. joulukuuta 2010
Hildegardin piparit
HILDEGARDIN HERMO- JA ÄLYPIPARIT
225 g voita
5 ½ dl ruskeaa sokeria
1 kananmuna
5½ dl puolikarkeita spelttijauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl vaniljasokeria
1½ tl kanelia
1½ tl muskottipähkinää
1/4 tl neilikkaa
1½ dl mantelijauhetta
Pinnalle:mantelilastuja
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vatkaten yksitellen. Lisää jauhot joihin on loput aineet sekoitettu. Muovaile taikinasta muutama tanko Kääri tanko tuorekelmuun ja anna kovettua yön yli. Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia viipaleita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele niiden pinnalle mantelilastuja. Paista piparit 175 asteessa noin 15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti