Sivut

tiistai 7. syyskuuta 2010

Hunajainen linssikeitto

2 l vettä
1 sipuli
2 isoa porkkanaa
2 lehtisellerin vartta
2 kasvisliemikuutiota
3 1/2 dl punaisia linssejä
1 dl tomaattipuretta
3 rkl hunajaa
3 valkosipulin kynttä
Timjamia maun mukaan

Kuori,pese ja pilko sipuli,porkkanat ja sellerinvarret.
Laita vesi kattilaan(mieluummin teräskattilaan niin
samassa astiassa voit soseuttaa liemen)
Eli keitä ainekset kypsäksi ja soseuta.
Lisää hyvin pestyt punaiset linssit ja kasvisliemi.
Sekoita aina välillä,koska linssit voivat
paakkuuntua.Keitä vähintään 45 min.
Mausta murskatuilla valkosipulin kynsillä,
tomaattipureella,hunajalla ja timjamilla.
Itse pidän makeasta,joten lisäile hunajaa
maistellen välillä,että maku on mieleisesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti