600 g kesäkurpitsaa
2 isoa sipulia
2 kasvisliemikuutiota
400g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
50 g tummaa soijarouhetta(liota puoli tuntia)
100 g sulatejuustoa (Koskenlaskija)
mausteeksi esim. kuivattua basilikaa
Paista pienessä öljymäärässä pilkotut sipulit .
Lisää tomaattimurska ,turvonnut soijarouhe
ja kasvisliemikuutiot sekä sulatejuusto.
Anna kiehua pienellä lämmöllä
niin, että sipulit ovat kypsiä ja juusto on sulanut.
Mausta mielimausteellasi.
Laita uunivuokaan ensin kerros kastiketta sitten kesäkurpitsan
viipaleet ja lopuksi kastike päällimmäiseksi.
Paista 200 asteessa tunnin verran
Lisukkeeksi vaikkapa riisiä tai keitettyä porkkanaa ja kukkakaalia.
Koko annoksessa on n.770 kcal eli varsin kevyttä
Koko annoksessa on n.770 kcal eli varsin kevyttä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti