Sivut

maanantai 20. syyskuuta 2010

Kesäkurpitsapaistos


600 g kesäkurpitsaa
2 isoa sipulia
2 kasvisliemikuutiota
400g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
50 g tummaa soijarouhetta(liota puoli tuntia)
100 g sulatejuustoa (Koskenlaskija)
mausteeksi esim. kuivattua basilikaa
Paista pienessä  öljymäärässä  pilkotut sipulit .
Lisää  tomaattimurska ,turvonnut soijarouhe
ja kasvisliemikuutiot sekä sulatejuusto.
 Anna kiehua  pienellä lämmöllä
niin, että sipulit ovat kypsiä ja juusto on sulanut.
Mausta mielimausteellasi.
Laita uunivuokaan ensin kerros kastiketta sitten kesäkurpitsan
viipaleet  ja lopuksi kastike päällimmäiseksi.
Paista  200 asteessa tunnin verran
Lisukkeeksi vaikkapa riisiä tai keitettyä porkkanaa ja kukkakaalia.
Koko annoksessa on  n.770 kcal eli varsin kevyttä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti