Sivut

perjantai 24. syyskuuta 2010

Kirpeä linssikeitto

1 l vettä
2 dl vihreitä linssejä
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
pala kiinankaalia
1 tl jauhettua tai kokonaista korianteria
1/2:n sitruunan mehu
2 kasvisliemikuutiota
3 rkl öljyä


Pese linssit huolella ja pilko sipulit.
Kuumenna öljy kattilassa ja lisää
linssit ja sipulit. Anna hautua n. 5 min
välillä sekoittaen. Lisää vesi ja
anna kiehua puoli tuntia. Kun linssit
ovat kypsiä niin lisää suikaloitu
kiinankaali, kasvisliemi,korianteri ja murskatut
valkosipulin kynnet. Anna kiehua vielä tovi.
Mausta sitruunan mehulla ja keitto on
valmista syötäväksi.
Itse kutsun tätä ruuaksi joka on hyvää, mutta"rumaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti